Winkelwagen

Braziliaanse kaarsenrituelen

<< Vorige - Volgende >>


Rituele kaars "Contra Olho Gordo e Inveja" - Talismã.


Kaarsenritueel tegen het boze oog en extreme vormen van jaloezie.

Artikelcode: 724Rituele kaars
Dit kaarsenritueel bevat een grote zwarte kaars met daarbij een braziliaanse kastanje 'castanha olho de boi' geleverd. Bij het branden van dit kaarsenritueel zal men merken dat het helpt om beschermd te worden indien men meent slachtoffer te zijn van 'het boze oog'. Het boze oog wordt nog steeds gelinkt aan de invloed van schadelijke sektarische organisaties en de angsten, dominantie en vernietigingskracht dat daarin op te merken valt. Meestal zijn sektarische organisaties permanent uit op het verwerven van macht om er zich op totaal ongerechtvaardigde wijze op te verrijken. Vaak kan men er niet veel tegen doen behalve door een persoonlijk beschermende energie te creëren.

 • Het is een kaars vervaardigd volgens hoge rituele magie en is zonder twijfel een exclusiviteit van onze dienstverlening.

 • Gewicht: 509 gram.

 • Gebruiksaanwijzing: Neem een vuurvaste schaal of eetbord. Haal het beschermend cellofaanplastic van de kaars. Haal het pamflet eruit met de Portugese tekstomschrijving en leg het pamflet met de tekening naar boven onder de kaars op de vuurvaste schaal of eetbord. Leg de braziliaanse kastanje op ongeveer 20 cm in de buurt van de kaars. Vervolgens de kaars aansteken met een lighter of lucifer. Laat de kaars rustig branden. De kaars mag uitgedoofd worden wanneer u dat wenst, maar moet minstens een uur gebrand hebben. Op deze wijze de kaars op geregelde tijdstippen laten opbranden naar believen. Nadat het kaarsenritueel in zijn totaliteit is uitgevoerd dient men de kastanje als beschermend amulet met zich mee te dragen binnen de kledij die men draagt bij het uitoefenen van de dagtaak.
 • Er is een oude legende om de kaarsresten te begraven in aardegrond in een omgeving waar planten groeien, zoals in een bos of natuurpark. Aangezien in een stadskern dat moeilijk na te leven is, is het ook geen absolute noodzaak meer, maar wordt aanbevolen indien u de kans heeft om zo'n plaatsje ergens uit te kiezen. Dit mag uiteraard ook in eigen tuin gebeuren indien u die ter beschikking heeft.

 • Bijzondere kenmerken: deze kaarsen zijn vervaardigd voor mensen die reeds ervaring hebben met het gebruik van diverse occulte rituelen. Wordt in de regel door professionals gebruikt. Gebruik deze kaarsen niet indien u door uw persoonlijke situatie deze onmogelijk op een discrete en professionele wijze zou kunnen gebruiken. Niet geschikt om als geschenk te geven.

 • Voorzorgen:
 • Laat nooit een brandende kaars onbeheerd achter.
  Hou brandende kaarsen uit het bereik van kinderen en huisdieren.
  Hou brandende kaarsen op afstand van kledij, gordijnen en ander ontvlambaar materiaal.
  Plaats brandende kaarsen altijd op een tochtvrije plaats.

 • Made in Brazil.
 • Product voor religieuze doeleinden.
euro 50.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %
Aantal